2014.01.15.
20:03

Írta: fancsopanzani

Hajonaplo tavalyrol (2013. december 4.)

Na tessek. Megprobalom megegszer.

Nem igerek semmit! 

Hat, mar nem is emlekszem, mikor irtam utoljara, talan New Yorkbol, ugye? Azota persze minden visszaallt a rendes kerekvagasba, gyerekek suliban, en edzesen, aztan orvosnal (errol tobbet kesobb), anyuka teniszezik, apuka dolgozik.

Szoval tenyleg minden a regi. Kiveve, hogy Camilla - a legidosebb szornyecskem - mostmar “middle school”-ba jar,  a ket kicsit pedig maradt az alt.suliban. Igy tobbet kell vezetni, es jobban elhatarolodnak a gyerekekhez kapcsolodo feladatok is. Altalaban en vagyok Camillaval, reggel elviszem suliba, delutan elhozom, heti ketszer elviszem tancra. Otthon en segitek neki tobbsegben, ha kerdese van a hazi feladattal kapcsolatban. Anyuka pedig intezi a kicsiket. Neha persze felcserelodnek a dolgok, de ez a nagy atlag. 

A csalad meg mindig szuper, a hely mesebe illo, meg mindig imadok itt lenni. A kerites meg mindig gumicukorbol van. DE. Persze. Van DE. Mindig van. A baj a gumicukorral az, hogy ha sokat eszel belole, megfajdul a hasad. Jobb esetben meg csak megunod, es nem akarsz tobbet belole. Nem mondom, hogy faj a hasam, de kicsit mar unom a banant. Ize, gumicukrot. Semmi negativ, ne ertsetek felre. Imadom meg minden. Csak mivel minden kialakult mar, semmi nem az a nagyon ujdonsag, olyan nagyon izgalmas dolgok mar nem tortennek. Egyertelmuen nagyobb kihivas ez a masodik ev, mint az elso volt. Ahhoz tudnam hasonlitani, amikor csinalom a feluleseimet. Kituzok egy celt, ami legyen x. Oke, megcsinaltam x-et, de nem haldoklom tole, lehet kicsit erezni fogom holnap, de nem lesz az igazi “hu, de megdolgoztam a lapos hasert” erzes. Akkor kitalalom, hogy csinalok meg x-et. Eleinte jo otletnek tunik, majd de szuperjo lesz ez, stb. Aztan kezdem erezni, hogy farad az izom, nagyobb erofeszitest igenyel a dolog, de csakazert sem hagyom abba! Csakazertis vegigcsinalom! Es amikor vegigcsinaltam, es csak kinyulok a padlon, nem kapok levegot. Azert buszke vagyok, hogy megcsinaltam! Na most itt vagyok, ebben a kb. “nem biztos, hogy jo otlet volt ez” fazisban. Foleg karacsony kozeledtevel, sokkal tobbet gondolok a csaladomra, otthonra, a hora, a hidegre, mint tavaly. Meg mindig jol erzem magam itt, kenyelmesen meg minden, de ha megkerdezik a gyerekek, hogy mi a legnagyobb kivansagom Santa-tol, akkor azt mondom, hogy teleport…

Na de mindegy is, a jelszo innentol: csakazertis! :)

Meg egy dolog hozzajarul az ugyhoz, ugyanis orvosi utasitasra abba kellett hagynom a boxolast. Ez jobban megvisel, mint szerintem barki is gondolna a kornyezetemben. Mindegy is, nem akarok foloslegesen agonizalni rajta. Es remelhetoleg ket honap mulva visszamehetek edzeni is! Addig marad a joga, ami amugy nagyon szuper, meg laza gyogytorna otthon.

kijelentkezes

puszi/pacsi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fancsopanzani.blog.hu/api/trackback/id/tr165760219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása